coldplay

ba$lik icinde ara

reklam istemiyorum! reklam1
  1. acayip paralar götürmüş abd de de saygı gören ingiliz gruptur.şarkılrı insanı kendinden alır
    (bkz: clocks)
    (bkz: speed of sound)
    (bkz: scientist)
    (#10876) delidegilimben|17/8/2007 04:51 |

  2. (bkz: yellow)
    (bkz: in my place)
    (bkz: trouble)
    (bkz: shiver)
    (#48715) bir sakil|21/8/2008 16:12 |

  3. uzun bir yola çıkarken arabaya hangi cd yi koysam yada mp3 üme hangi grubun şarkılarını atsam diye düşünenlerin grubudur. sakin müzikleri rahatlatır yolla birlikte giderseniz başka diyarlara. in my place in o muhteşem melodisiyle kendimizden geçmemizi yellow un bir başka anlamının olduğunu fark etmemizi bu piç kurularına borçluyuz.
    (#63040) 4t|4/8/2009 15:58 ~ |

  4. solisti chris martin'i,güzel oyuncu gwyneth paltrow'un kaptığını duyduğumda hayatım başıma yıkılmasına sebebiyet veren,keşke hiç albüm yapmasaydınız,sizi tanımasaydım dedirten grup...
    (#63044) thug|4/8/2009 18:31 |

  5. fix you kaç senedir dinlerim hala bıkmadım

    (#63582) eric cartman|4/9/2009 03:21 ~ |

  6. full diskografisi aşagıdaki gibidir.

    1998 safety[ep]
    1999 brothers and sisters[ep]
    1999 the blue room[ep]
    2000 parachutes
    2000 without parachutes
    2001 trouble norwegian live[ep]
    2002 a rush of blood to the head
    2003 a rush of bsides to your head
    2003 live
    2005 xy x&y
    2007 the singles
    2008 viva la vida or death and all his friends
    (#68753) sxcosssxs|24/2/2010 22:45 ~ |

  7. (bkz: dont panic)
    *
    (#69540) sourtimes|5/4/2010 00:34 |





















  8. © 1988 - 2008 ydü sözlük
    Ydü Sözlük, Yakın Doğu Universitesi öğrencileri çatısı altında kurulmuş bir sözlüktür. Yazarlar Ydü Sözlük’e yazdıkları entrylerin telif haklarını lefkoşa türk belediyesi’ne devretmiş sayılırlar. Sitede bulunan yazıları aşırıp, orada burada hunharca ve fütursuzca kullananlar için sitenin bir polisciği vardır vardır. Bu kişi ya da kişilerin tespit edilmesi halinde, gayet kibar bir dille ‘’bir saniye gelir misin?’’ denir, kütüphanenin önündeki çimliklere çekilirek poliscik ile bir ufak idman yaptırılır.. Ydü sözlük, konsept olarak ekşi sözlüğü bir baba bilir.